Online video cursus klein vaarbewijs 1 (3 maanden)

€ 99,00 per stuk

5.0

In deze videocursus neem ik je in 11 instructievideo's mee door de examenstof. De looptijd is 3 maanden, zodat je meer dan genoeg tijd hebt om je goed voor te bereiden op het examen.

  • Hoog slagingspercentage
  • Duidelijke uitleg d.m.v. 11 video's
  • Plezierig om te volgen, geen saaie lessen
  • Sluit aan op ANWB cursusboek
  • Hoge waardering (5 sterren)
  • Mogelijkheid tot stellen van vragen aan de docent
  • Alle video’s kunnen meermaals worden bekeken
  • Toegankelijk vanaf pc, laptop, tablet of mobiel

Wil je je op een gedegen wijze voorbereiden op het examen voor het Klein Vaarbewijs 1, dan is dit een goede keuze. De periode van 3 maanden start op het moment dat je deze cursus aanschaft. 

Mocht je nog vragen hebben over deze cursus, neem dan even contact met me op. Ik sta je graag te woord om je vragen te beantwoorden.

Terug
M
Miguel Espinosa
Ik heb deze Cursus nu enkele dagen en heb inmiddels alle videos beluisterd. Ik heb verschillende cursussen afgenomen om ze allemaal te leren, maar dit is zonder twijfel de beste.

Ik vind het vrij lastig om uit een boek te leren, omdat het simpelweg niet leuk is, maar deze videos zijn een plezier om naar te kijken.
Peter
Peter Meijer
Online cursus Vaarbewijs 1 Top cursus! Lesstof wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd. Ook als je weinig vaar ervaring hebt is het prima te doen. De video’s duren niet te lang en zijn helder van uitleg. Veel variatie waardoor het blijft boeien! Wat vooral prettig is, is dat je de video’s ook terug kunt kijken voor als het kwartje niet direct valt ;-) Er worden regelmatig “ valkuilen” benoemd die je ook terug kunt verwachten op het examen. Met de video uitleg als basis wordt het studeren een stuk eenvoudiger en begrijpelijker. Al met al een cursus die ik kan aanraden en zeker 5 sterren waard!
Adri
Adri Braspenning
Vaarschool "de Belter" heeft wat mij betreft gekozen voor een zeer toegankelijk cursusaanbod. Hierbij heb ik gekozen voor de online videocursus. Het is niet een praatcursus die in hoog tempo wordt aangeboden , maar een goede combinatie van beelden met een heldere en rustige manier van uitleggen. Een cursus waar je met plezier aan begint en kwalitatief van een hoog niveau is. Het bereidt je op een goede manier voor op je examen, dus dat is al een zorg minder. Ik heb veel aan deze cursus gehad en er is een goede basis gelegd om op een veilige manier het water op te gaan.