Online video cursus klein vaarbewijs 1 (looptijd 6 maanden)

€ 89,00 per stuk

5.0

In deze cursus neem ik je in 11 video's mee door de examenstof.
Actie: tijdelijk een extra lange looptijd (van 3 naar 6 maanden) en € 10,- korting.

  • Hoog slagingspercentage
  • Plezierig om te volgen, geen saaie lessen
  • Duidelijke uitleg d.m.v. 11 video's
  • Alle video’s kunnen meermaals worden bekeken
  • Sluit aan op ANWB cursusboek
  • Hoge waardering (5 sterren)
  • Mogelijkheid tot stellen van vragen aan de docent
  • Toegankelijk vanaf pc, laptop, tablet of mobiel
  • 6 maanden onbeperkt toegang tot de video's

Zoek je een cursus die plezierig is om te volgen en die je goed voorbereidt op het examen, waarbij je de 11 video's gedurende een half jaar net zo vaak kunt bekijken als je wilt, dan is dit een prima keuze. De periode van 6 maanden start op het moment dat je deze cursus aanschaft. 

En wil je zo snel mogelijk aan de studie, bestel dan gelijk het cursusboek (al dan niet met de online examen-training), helemaal onderaan deze pagina, onder de reviews.

Mocht je nog vragen hebben over deze cursus, neem dan even contact met me op. Ik sta je graag te woord om je vragen te beantwoorden.

Succes met de studie!

Terug
Luc
Matthijs Mons
Super online cursus. Waarin 11 lessen alle stof wordt doorgenomen. Mijn KVB 1 in 1x gehaald door middel van deze cursus. Echt een grote aanrader.
Luc
Luc Wanningen
Onlangs de online cursus aangeschaft, erg tevreden over en kan hem aan iedereen aanraden. Duidelijk en niet te langdradig.
Danny
Danny Withaar
De online lessen gevolgd welke mij erg goed geholpen hebben om in 1 keer te slagen voor het examen! Duidelijk en "no nonsens" lesmateriaal. Zeker een aanrader!
M
Koen van Santvoord
Beste Rolf, Hierbij wil ik je bedanken voor de goede uitleg bij de videocursus Klein Vaarbewijs 1. Je bent een geboren docent en je uitleg heeft mij enorm geholpen. Ik keek eerst de video zodat de stof tot leven kwam, daarna las ik het betreffende hoofdstuk en soms keek ik de video daarna nog eens terug. Daarna de oefenvragen en zo steeds wat verder de cursus door. Het is best een pittige opleiding die serieuze studie vergt. Vandaag examen gedaan en met een mooie score van 74 punten geslaagd! Nogmaals dank en veel succes met je vaarschool.
M
Miguel Espinosa
Ik heb deze Cursus nu enkele dagen en heb inmiddels alle videos beluisterd. Ik heb verschillende cursussen afgenomen om ze allemaal te leren, maar dit is zonder twijfel de beste.

Ik vind het vrij lastig om uit een boek te leren, omdat het simpelweg niet leuk is, maar deze videos zijn een plezier om naar te kijken.
Danny
Martine ten Klooster
Echte aanrader goede filmpjes en binnen 6 weken geslaagd!